DERMA COSMETICA per 1-3-2022.

Derma Cosmetica vof – Marconistraat 66 – 2809 PE Gouda – tel: 0182579594 www.dermacosmetica.nl – KVK: 66611741 – Btw No: NL856630500B01 – Bank: ABN 506479625

ALGEMEEN
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en verkooptransacties van Derma Cosmetica, van welke aard dan ook en hoe dan ook genaamd. Eveneens vallen hier onder alle toekomstige aanbiedingen en verkooptransacties. Alle prijzen, aanbiedingen, op de website, prijslijst is vrijblijvend, zolang de voorraad strekt, exclusief BTW, tussentijdse prijswijzigingen zijn voorbehouden, tenzij anders vermeld. Voor kortingen en aanbiedingen geldt leveringstermijn die op de offerte of factuur vermeld is.

PRIJZEN – AANBIEDINGEN
De prijzen van Derma Cosmetica zijn in Euro, exclusief BTW. Derma Cosmetica is gerechtigd om prijsverhogende factoren, zoals heffingen, belastingen en toeslagen aan de wederpartij door te berekenen. Prijsafspraken cq aanbiedingen- overeenkomsten met ondergeschikte personeel van Derma Cosmetica is niet bindend, voor zover ze door Derma Cosmetica niet zijn bevestigd.

ANNULERING
Indien de wederpartij een overeenkomst met Derma Cosmetica wenst te annuleren, dan is de wederpartij annuleringskosten verschuldigd, van 15 % van het met de overeenkomst gemoeide factuurbedrag (exclusief BTW), vermeerderd met eventuele transportkosten.

LEVERTIJDEN
Wij streven naar een zo kort mogelijke levertijd, bestelopdrachten worden in de regel binnen 3 werkdagen geleverd, na afwikkeling van vooruitbetaling. De dag van de bezorging is afhankelijk van de vervoerder. Wij kunnen echter geen aansprakelijkheid voor te late levering aanvaarden. Indien producten tijdelijk niet op voorraad zijn, worden deze in backorder gezet. Mochten de producten binnen komen, zullen wij u op de hoogte brengen, deze kunnen dan met de volgende bestelling geleverd worden.

ORDERS EN VERZENDKOSTEN
Alle orders worden bezorgd door een landelije pakketvervoerder. Wenst de opdrachtgever een zending anders te ontvangen, zoals onder andere door snel- of expresverzending, dan zijn de extra kosten hieraan verbonden voor zijn rekening.
Orders onder € 250,00 excl. B.T.W. worden belast met € 9,00 voor NL.
Orders boven € 250,00 excl. B.T.W. worden franco geleverd.
Orders onder € 50,00 excl. B.T.W. worden niet geaccepteerd
leveringen naar andere landen op aanvraag, ook eventueel een toeslag voor de eilanden

BETAALMOGELIJKHEDEN:
Vooruitbetaling via iDEAL (Mollie bv).
Bij startorders 30% bij opdracht en restant vooraf levering – opleiding

RECLAMATIES LEVERINGEN
Reclamaties dienen, schriftelijk, uiterlijk binnen 5 dagen na ontvangst van de goederen plaats te vinden. Retourzending kan slechts nadat Derma Cosmetica u hiervoor schriftelijke toestemming heeft gegeven. U dient zorg te dragen voor een geschikte beschermende verpakking en voldoende frankering. Goederen die niet juist verpakt zijn, zonder voldoende frankering of zonder schriftelijke toestemming worden geweigerd. Eventuele creditnota’s worden altijd met de eerst volgende factuur verrekend. In geval van slechte levering, beperkt zich verkopers verantwoordelijkheid tot de vervanging, binnen de normale leveringstermijnen, van het gedeelte van de zending die het voorwerp uitmaakt van de klacht. Wat ook de gevolgen van de foutieve mogen zijn, zij zal nooit recht geven op de eis tot schadevergoeding.

RECLAMATIES PRODUCTEN
Als er iets met een product is waar de consument al van gebruikt heeft. Worden de zelfde regels toegepast bij art.

Echter als het product meer dan de helft verbruikt is wordt er, als het wordt gehonoreerd naar evenredigheid gecrediteerd. In sommige gevallen vragen wij om het product terug te sturen. Dit omdat het product naar de fabriek opgestuurd moet worden voor verder onderzoek. Nadat de leverancier een uitspraak doet, zullen wij overgaan tot eventuele creditering. Het product dient altijd bewaard te blijven totdat wij schriftelijk aangeven dat het vernietigd kan worden. Op basis van carry in.
9.1 GOEDEREN RETOURNEREN
Wij nemen niets retour, in uitzonderlijke gevallen worden goederen in overleg retourgenomen. Voor deze retouren wordt een bedrag aan administratiekosten in rekening gebracht, geld wordt niet geretourneerd ! Voor het uiteindelijke bedrag wordt een waardebon voor nieuwe aankopen gegeven. Alle verzendkosten zijn voor de opdrachtgever.