Door middel van op maat gemaakte behandelingen biedt VAGHEGGI uw salon een nauwkeurig antwoord op de behoeften van uw cliënt. De afstemde  gezichtsverzorgingsproducten van VAGHEGGI zorgen voor onmiddellijk zichtbare resultaten op elke leeftijd. Naast efficiëntie is elke gezichtsbehandeling van VAGHEGGI.

Ontdek de kenmerkende behandeling van VAGHEGGI

REHYDRA

DIEPREINIGENDE, VERZORGENDE EN ONTSPANNENDE BEHANDELING

DUUR: 90 MIN

 

Dit is één van de uitgebreidste en meest complete verzorgingen om de huid te zuiveren, de huidbalans te herstellen en de teint te doen stralen. Deze behandeling op maat, op elke leeftijd is een aanrader.

 

HYDRALESSENCE VISAGE

INTENSIEF HYDRATERENDE BEHANDELING

DUUR: 90 MIN 

De beste behandeling voor een huid die gehydrateerd moet worden. Is bestemd voor een trekkerige huid die behoefte heeft aan vocht. De huid voelt herboren, is herstelt, gekalmeerd, en voelt weer zacht aan.

 

LIME VITAMINE C

BEHANDELING

DUUR: 90 MIN

Deze behandeling om veroudering door agressies van buitenaf tegen te gaan is bestemd voor de futloze huid, vale teint, rokershuid, de huid die dagelijks vervuild wordt door stadslucht.

ANTI AGE

75-15 

ANTI-AGE BEHANDELING  jaar

DUUR: 90 min

 

Deze verstevigende behandeling werkt zowel preventief als verzorgend. De eerste anti-age behandeling voor de leeftijd van 35-45 jaar.

 

 

Em +

JEUGDACTIVERENDE & RIMPELVULLENDE BEHANDELING 45-55 jaar

DUUR: 90 MIN

 

Elke periode van je leven vraagt om een anti-ageing behandeling. Dit is waarom Yon-Ka Time RESIST ontwikkelde een nieuw protocol, combinatie van manuele technieken en producten, op basis van specifieke behoeften voor vrouwen in de leeftijd  45 tot 55 jaar.

 

BIO + 

LIFTENDE & VERSTEVIGENDE BEHANDELING 35-45 jaar

DUUR: 90 MIN

 

 

Deze liftende en herstructurerende anti-ageing behandeling werkt als een heuse “huidcoach”. Ze stimuleert de natuurlijke huidopbouw, waardoor rimpels gladgestreken worden, de huid steviger wordt

 

WHITE MOON

Uitzonderlijke anti-age behandeling 50 +

 DUUR: 90 MIN

EXCELLENCE CODE is meer dan een totaalaanpak tegen huidveroudering. Cellulaire aanpak tegen huidverslapping en rimpels. Het is bovenal een uitzonderlijke verzorging van Yon-Ka. Expertise op het gebied van huidveroudering, massage, ontspanning, wellness en de kracht van de quitessence van Yon-ka

 

BEAUTY & WELLNESS  BEHANDELINGEN

 

INTENSE 

ONTSPANNENDE EN INTENS HYDRATERENDE BEHANDELING MET WARME STENEN

DUUR: 80 MIN

 

Deze rustgevende “cocoonbehandeling” voor het gezicht met subtiele geuren is pure verwennerij voor de gestreste, vochtarme en vale huid. Dankzij de werking van de warme stenen en hydraterende producten.

 

PLAISIR D’ARÔMES

WELDADIGE AROMATISCHE BEAUTY- EN WELLNESSBEHANDELING

DUUR: 90 MIN

Deze heerlijk aromatische gezichtsbehandeling biedt u een uniek moment van ontspanning en onthaasting. Het is ook een verrassende beautysessie die vermoeide gelaatstrekken wegwist en de huid weer laat stralen.

INTRODUCTIE – KORTE BEHANDELINGEN

DELAY INFINITY behandeling DUUR: 60 MIN

Een weldadige adempauze om de huid te voorzien van vitaminen en er snel weer stralend uit te zien, in een verkwikkende omgeving die geurt naar citrusfruit en Provençaalse velden.