Door middel van holistische en op maat gemaakte behandelingen biedt Yon-Ka uw salon een nauwkeurig antwoord op de behoeften van uw cliënt. De essentiële gezichtsverzorgingsproducten van Yon-Ka zorgen voor onmiddellijk zichtbare resultaten op elke leeftijd. Naast efficiëntie is elke gezichtsbehandeling van Yon-Ka een uitnodiging om te reizen, een uniek moment van ontspanning, welzijn en harmonie.

Ontdek de kenmerkende behandeling van YON-KA

REINIGENDE BEHANDELINGEN

 

LE GRAND CLASSIQUE

DIEPREINIGENDE, VERZORGENDE EN ONTSPANNENDE BEHANDELING

 

 

Dit is één van de uitgebreidste en meest complete verzorgingen om de huid te zuiveren, de huidbalans te herstellen en de teint te doen stralen. Deze behandeling op maat, op elke leeftijd is een aanrader.

 

 

HYDRALESSENCE VISAGE

INTENSIEF HYDRATERENDE BEHANDELING

 

De beste behandeling voor een huid die gehydrateerd moet worden. Is bestemd voor een trekkerige huid die behoefte heeft aan vocht. De huid voelt herboren, is herstelt, gekalmeerd, en voelt weer zacht aan.

 

 

VITAL DÉFENSE

ANTIOXIDATIEVE EN PREVENTIEVE BEHANDELING

 

Deze behandeling om veroudering door agressies van buitenaf tegen te gaan is bestemd voor de futloze huid, vale teint, rokershuid, de huid die dagelijks vervuild wordt door stadslucht.

ANTI AGE 

 

ELASTINE ANTI-AGE BEHANDELING

                                            35-45 jaar

 

 Deze verstevigende behandeling werkt zowel preventief als verzorgend. De eerste anti-age behandeling voor de leeftijd van 35-45 jaar.

 

TIME RESIST

JEUGDACTIVERENDE & RIMPELVULLENDE BEHANDELING 45-55 jaar

 

 

Elke periode van je leven vraagt om een anti-ageing behandeling. Dit is waarom Yon-Ka Time RESIST ontwikkelde een nieuw protocol, combinatie van manuele technieken en producten, op basis van specifieke behoeften voor vrouwen in de leeftijd  45 tot 55 jaar.

 

OPTIMIZER

LIFTENDE & VERSTEVIGENDE BEHANDELING 35-45 jaar

 

 

Deze liftende en herstructurerende anti-ageing behandeling werkt als een heuse “huidcoach”. Ze stimuleert de natuurlijke huidopbouw, waardoor rimpels gladgestreken worden, de huid steviger wordt

 

EXCELLENCE CODE

Uitzonderlijke anti-age behandeling 50 +

 

EXCELLENCE CODE is meer dan een totaalaanpak tegen huidveroudering. Cellulaire aanpak tegen huidverslapping en rimpels. Het is bovenal een uitzonderlijke verzorging van Yon-Ka. Expertise op het gebied van huidveroudering, massage, ontspanning, wellness en de kracht van de quitessence van Yon-ka

 

BEAUTY & WELLNESS  BEHANDELINGEN

 

ÉCLAT COCOON

ONTSPANNENDE EN INTENS HYDRATERENDE BEHANDELING MET WARME STENEN

 

 

Deze rustgevende “cocoonbehandeling” voor het gezicht met subtiele geuren is pure verwennerij voor de gestreste, vochtarme en vale huid. Dankzij de werking van de warme stenen en hydraterende producten.

 

  PLAISIR D’ARÔMES

WELDADIGE AROMATISCHE BEAUTY- EN WELLNESSBEHANDELING

 

Deze heerlijk aromatische gezichtsbehandeling biedt u een uniek moment van ontspanning en onthaasting. Het is ook een verrassende beautysessie die vermoeide gelaatstrekken wegwist en de huid weer laat stralen.

INTRODUCTIE – KORTE BEHANDELINGEN

INTERMEZZO – Instant beauty boost effect DUUR: 30 min Snelle beauty boost behandeling voor een stralende teint.

ESCALE BEAUTÉ – Basis & ontspannende behandeling DUUR: 60 MIN

Een weldadige adempauze om de huid te voorzien van vitaminen en er snel weer stralend uit te zien, in een verkwikkende omgeving die geurt naar citrusfruit en Provençaalse velden.

 

YON-KA VOOR DE MAN

Zuiveren, verlichten, verjongen

MEN EXPRESS – Ontdekkingsbehandeling met een “gezonde glans” -effect – 30 min.

MEN INTENSIVE – Stimulerende antivermoeidheidsbehandeling: zuiveren of verouderen – 60 min.

 

 

MEDI SPECIFICS BEHANDELINGEN

SENSITIVE BEHANDELING – Kalmerende, geruststellende behandeling voor een gevoelige of roodheid van de huid – 60 min.

PURETE BEHANDELING – Zuiverende, zuiverende behandeling voor alle huidtypes met imperfecties en alle leeftijden – 60 min.

 

ALPHA-VITAL – Nieuwe huid- en stralende behandeling – met vernieuwende peeling met AHA’s – 60 min.

ESSENTIAL WHITE – Stralende behandeling voor gezicht en handen, correctie van donkere vlekken – 60 min.

 

BODY BEHANDELINGEN

Verbeter je lichaam met de Yon-Ka lichaamsverzorgingslijn. Producten verrijkt met plantaardige actieve ingrediënten met aromatische geuren en luxueuze texturen. Elk product beantwoordt aan een specifieke behoefte, zoals exfoliëren, hydrateren, verstevigen, voeden of afslanken. Het assortiment omvat ook gerichte huidverzorgingsproducten die drainerend, slankmakend, anti-cellulitis of versterkend zijn.

WELLNESS ESCAPADES :Ontdek de 4 verschillende reizen van Yon-ka

ESCAPADE PROVENCALE– Hydraterende scrub met bamboepoeder en abrikozenpitten + 100% handmatige ontspannende massage met exclusieve Yon-Ka-technieken – 60 tot 90 minuten.
DELICE DE CORSE – Voedende scrub met 2 suikers + herstellende massage met stimulerende vingerdruktechnieken – 60 tot 90 min.
BALADE EN FORET – Remineraliserende afschilfering met zeezout en algen + tonificerende massage met beeldhouwtechnieken met bamboe – 60 tot 90 min.
VOYAGE EN POLYNESIË – Voedende scrub met 2 suikers + ontspannende massage met ontspannende technieken met hete stenen – 60 tot 90 min.