HET FYTO-AROMATISCHE ALTERNATIEF VOOR INVASIEVE ESTHETISCHE BEHANDELINGEN

De afgelopen jaren is de esthetische markt aanzienlijk veranderd. Door de komst van botox en injecties van hyaluronzuur met onmiddellijk spectaculair resultaat zijn de medische esthetische behandelingen toegenomen. Deze injecties zijn zeer doeltreffend maar niet zonder risico en vereisen grote deskundigheid van een arts

Yon-Ka is een 100% Frans professioneel verzorgingsmerk

Yon-Ka biedt een alternatieve en complementaire milde oplossing voor deze medisch esthetische technieken, met zichtbare en duurzame resultaten. Yon-Ka gebruikt de kracht van etherische oliën en plantenextracten in combinatie met actieve bestanddelen zoals hyaluronzuur, vitamine C, polyfenolen, peptiden en fruitzuren om huidveroudering en verschillende schoonheidsproblemen aan te pakken.Yon-Ka maakt het op deze manier mogelijk om uw huid regelmatig en grondig te onderhouden, wat de kwaliteit van uw huid ten goede komt en waardoor deze beter bestand is tegen veroudering. De professionele verzorgingsproducten van Yon-Ka bieden een perfecte combinatie van cosmetische eisen, deskundigheid en instrumentele technieken en maken het mogelijk om de schoonheid van iedere vrouw te accentueren door haar een prachtige stralende huid te geven op welke leeftijd dan ook.

DE KRACHT VAN NAUWKEURIGE EVENWICHTIGE ESSENTIËLE OLIËN EN PLANTAARDIGE EXTRACTEN

Pioniers in fyto-aromatische zorg voor meer dan 65 jaar.

Yon-Ka verkrijgt zijn innovatieve ingrediënten met bewezen efficiëntie van planten, fruit extracten en essentiële oliën. Van wortel tot zaad, meer dan 130 planten uit de hele wereld horen thuis in het vademecum van Yon-Ka. Ze zijn te vinden in ons huidverzorgingsassortiment voor het gezicht, het lichaam en de zon om te allen tijde tegemoet te komen aan de behoeften van vrouwen en mannen.

Yon-Ka gebruikt duurzaam geproduceerde planten en geeft de voorkeur aan zoveel mogelijk gebruik van organische plantenextracten (wanneer ze voldoen aan de kwaliteits- en werkzaamheidsvereisten die zijn vastgesteld door ons eigen Laboratorium).

De energie die wordt geladen en de essentiële oliën die door distillatie worden geproduceerd vormen de kern van de Yon-Ka formuleringen en behandelprotocollen. Deze krachtige actieve stoffen vereisen expertise en een specifieke beheersing om de productie van de perfecte concentraties met de beste werkzaamheid en veiligheidsverhouding mogelijk te maken.

Elke essentiële olie die in onze formules te vinden zijn, zijn onderzocht. Ze zijn onderworpen aan een analyse die een nauwkeurige identificatie van hun componenten mogelijk maakt samen met de validatie van hun naleving en veiligheid. De Yon-Ka-producten worden in Frankrijk geproduceerd, zijn niet getest op dieren en respecteren een nauwkeurig formuleringscharter. Ze bevatten geen parabenen, aluminiumzouten, SLS, MIT en Triclosan.

EEN ZICHTBAAR EN DUURZAAM RESULTAAT EN BEWEZEN DOELTREFFENDHEID

Het is voor Yon-Ka van essentieel belang om een zichtbaar en duurzaam resultaat te bieden en de huid natuurlijke middelen aan te reiken om haar evenwicht te hervinden en te behouden en om doeltreffend op te treden tegen huidproblemen en veroudering.

Om dit te bereiken werkt Yon-Ka samen met een team van hoogstaande wetenschappers, biologen, dermatologen en deskundigen. Yon-Ka ziet toe op de werkzaamheid van elk product (verstevigende werking, meting van de diepte van rimpels, hydratatie, anti-glycatie, anti-oxidatie en gaat pigmentvlekken tegen) door middel van klinische onderzoeken die verricht worden door onafhankelijke laboratoria:
– Objectiveringstests door middel van instrumentele maatregelen
– Werkzaamheids- en tolerantietests onder dermatologisch toezicht
– Tests op celculturen en huidplaten
Om de doeltreffendheid te verankeren richt Yon-Ka zich tevens op de uiterst nauwkeurige professionele verzorgingsprotocollen waarbij instrumentele en manuele technieken gecombineerd worden. Al na een eerste Yon-Ka behandeling zult u verandering zien. Uw huid ziet er niet alleen stralender, gladder en mooier uit. Maar voelt ook zo aan. De huidstructuur is verfijnd en egaler.

EEN ONGEKENDE EN GEPERSONALISEERDE SENSORISCHE ERVARING

Het sensorische genot en de energiebalans vormen al vanaf het begin de basis van het Yon-Ka concept. De naam van het merk verwijst dan ook naar deze voortdurende zoektocht naar harmonie en regeneratie.

YON: een rivier met stromend en zuiverend water verwijst naar energie en beweging.
KA: in het Egypte van de farao’s heeft betrekking op het deel van de eeuwigheid dat aanwezig is in elk wezen.

Om goed in uw vel te zitten moet u uw goed in uw hoofd voelen. Ieder van ons heeft dit kunnen constateren en onze jarenlange ervaring op het gebied van verzorging kan dit alleen maar bevestigen. Als werkzaamheid gekoppeld wordt aan genot gaat het hele individu stralen. De huid straalt weer, vermoeidheidstekenen en stress gerelateerde spanningen verminderen.
De Yon-Ka behandelingen maken het mogelijk om een subtiele alchimie te creëren waarbij ideale omstandigheden ontstaan voor het ontvangst en de werkzaamheid van de producten. De behandelingen zijn gebaseerd op kennis, professionaliteit, productwetenschap en op de olfactorische boodschap van essentiële oliën en geeft de ontvanger een gevoel van harmonie en welzijn waardoor hij/zij weer nieuwe krachten kan op doen.
Het luisterend oor van de ander is tevens van essentieel belang. Om deze reden is elke Yon-Ka behandeling gepersonaliseerd naar aanleiding van het huidtype, het gewenste schoonheidsresultaat en de stemming van het moment.