Het merk Yon-Ka®

De ervaring van fyto-aromatische huidverzorging

Pioniers in aromatherapie sinds 1954, met een passie voor de therapeutische eigenschappen van planten van over de hele wereld, creëren de Multaler Laboratories Yon-Ka fyto-aromatische behandelingen, die de kracht van de natuur inkapselen in sensorische en deskundige formules, die bewezen werkzaamheid en zichtbare resultaten opleveren.

Bij Yon-Ka zijn wij ervan overtuigd dat schoonheid schuilt in fysieke en mentale harmonie. We ontwikkelen elke behandeling als een unieke, multi-zintuiglijke en diepe persoonlijke ervaring. De geest wordt gerevitaliseerd en opnieuw verbonden met het lichaam, het bevrijdt het van spanning en laat ons het plezier van het leven herontdekken.

Als Frans familiebedrijf is Yon-Ka trots op zijn betrokkenheid in een eco-vriendelijke, verantwoorde ontwikkeling en productie van alle producten in Frankrijk. Uitgevoerd met het grootste respect voor de natuur en voor degenen die onze kostbare planten kweken en oogsten.

Tegenwoordig hebben schoonheidsprofessionals over de hele wereld gekozen om Yon-Ka’s ervaring met fyto-aromatische huidverzorging te delen met klanten die op zoek zijn naar natuurlijkheid, authenticiteit en resultaten.

Quintessence

Deze visie van de holistische schoonheid, keert terug naar de basis van welzijn, deze wordt vastgelegd door de Quintessence, ons hoofdingrediënt en exclusief complex met 5 essentiële oliën (lavendel, geranium, rozemarijn, cipres en tijm) die centraal staan in onze behandelingen en producten voor zowel het gezicht als het lichaam.

Dit actieve en synergetisch ingrediënt combineert dermatologische effectiviteit met olfactieve en multi-sensorische voordelen om bij te dragen aan het grotere welzijn en de algehele balans van elke persoon.

De 5 Pijlers van Yon-Ka®

  • Effectiviteit door de natuur

  • Uitstekende Formulering

  • Deskundige technieken

  • Belevenis voor de zintuigen

  • Morele verplichtingen

 

Yon-Ka-expertise voor de huid

Deskundige Behandelingen

Exclusieve, goed gedefinieerde technieken en methoden, elke Yon-Ka behandeling is een subtiele, deskundige alchemie in de handen van een professional, handen die voelen
en geven, die de etherische olie verlengen en versterken en zo de behandeling optimaliseren.
Er is een breed scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen beschikbaar om aan al uw
behoeften te voldoen.
Yon-Ka behandelingen zijn afgestemd op de apparaten en technologie die u gebruikt.

Productkennis

Voor een spa-ervaring in het comfort van uw eigen huis, heeft Yon-Ka een
productlijn ontwikkeld om de voordelen van de professionele behandelingen uit
te breiden. Elke formule die door onze laboratoria is gemaakt, is specifiek aangepast
aan huidproblemen en belichaamt onze wens om een effectief antwoord te bieden, dat is
gericht op alle levensfasen en alle huidtypes.

Deskundige Behandelingen

 

Gezichts behandelingen

Le Grand Classique® : Gepersonaliseerde aromatische behandeling – 60/90 min
Deze uitgebreide reinigingsbehandeling met 5 exclusieve stappen ontgift de huid diep, scrubt zachtjes met een combinatie van een plantaardige scrub en een AHA-peeling. Het bevat zuurstofsprays met de 5 essentiële oliën van de Yon-Ka Quintessence.

Excellence Code: Uitzonderlijke totale anti-age behandeling 60/90 min
De Excellende Code-behandeling is veel meer dan alleen een multi-corrigerende anti-agingbehandeling. Het is een uitzonderlijke Yon-Ka behandeling. Anti-age expertise, massages, ontspanning, welzijn en de kracht van de geuren van de Yon-Ka Quintessence komen samen in deze unieke behandeling.

Essential White :

Verhelderende behandeling om donkere vlekken te verwijderen – 30/60 min
Yon-Ka heeft een professioneel Light Peel-behandelingsprogramma ontwikkeld, een peeling geformuleerd met 30% glycolzuur. Een deskundige, op maat gemaakte behandeling met specifieke en zeer effectieve technieken om de teint te verhelderen te egaliseren en donkere vlekken te verbeteren.

 

Lichaamsbehandelingen

Aroma-Luxe: Een ontspannende, 100% handmatige Yon-Ka massage 30/60 min
Duik in de wereld van Yon-Ka: door omhullende en ontspannende technieken te gebruiken, zal uw lichaam licht, gerevitaliseerd en tevreden aanvoelen terwijl u zich echt ontspant en zich vrij voelt

Voyage to Polynesia:

Doeltreffende peeling + aroma-relaxmassage – 60/90 min
Ontsnap naar het paradijselijke Franse eiland met de warme en bloemige tonen van de tiarebloemen en jasmijn. Een doeltreffende scrub met twee verschillende suikers gecombineerd met een ontspannende massage met hete vulkanische stenen om lichaam en geest te kalmeren en volledig los te laten om aan de realiteit te ontsnappen.

Phyto-Fermeté: Verstevigende behandeling 60 min
Deze huidverstevigende behandeling combineert een specifieke aromatische omhullings- en lifttechniek met de effectiviteit van professionele Yon-Ka producten om de beste resultaten te garanderen.

 

 

Yon-Ka’s Iconische Producten

Gezichtsproducten

Lotion Yon-Ka

Het iconische product van het merk – elke drie minuten wordt er een fles verkocht over de hele wereld ! Deze fyto-aromatische schoonheidsmist combineert verkwikkende, verfrissende en zuiverende dermatologische effectiviteit met krachtige olfactieve en aromachologische voordelen.

Boosters

Een booster voor elke behoefte! Met hoge concentraties aan natuurlijke ingrediënten kunnen de 4 Yon-Ka
boosters worden gebruikt om dag en nachtcrèmes te personaliseren en ze af te stemmen op een aantal problemen zoals vermoeidheid, de veranderende seizoenen en harde externe factoren. Deze boosters kunnen daarom worden gebruikt om alle schoonheidsproblemen van uw klanten aan te pakken.

Age Exception lijn

“AGE EXCEPTION” producten bieden de huid hernieuwde kracht dankzij hun uitzonderlijke formules om alle tekenen van veroudering (rimpels, verlies van stevigheid, donkere vlekken, enz.) te trotseren: de combinatie van super ingrediënten zorgen voor ongekende resultaten, sensorische texturen en geuren die tot op de laatste noot verfijnd zijn.

Body Producten

Phyto-Bain

Dit product met krachtige en balancerende essentiële oliën van lavendel, helichrysum, petitgrain, rozemarijn en salie kan in bad of onder de douche worden gebruikt om de huid af te voeren en te versterken voor een echte spa-ervaring thuis. De verkwikkende welzijnsbehandeling bij uitstek.

Huile Silhouette

Deze fijne en lichte olie maakt het versterken, voeden, verzachten en egaliseren van de huid ongelooflijk gemakkelijk. Lipolytische roze peperolie wordt ingemasseerd om cellulitis effectief te verminderen. Het is een must-have product voor een zichtbaar beter silhouet.

Gommage aux Sucres

We zijn in de ban geraakt van de magische effecten van deze dubbel werkende scrub, die twee suikers bevat, en bij contact met water in melk verandert. De voortreffelijke textuur exfolieert zachtjes en laat de huid achter met een delicate bloemige geur en versterkt de ontspanning.

Crème Mains

Het essentiële alledaagse 3-in-1-product. Neem het overal mee naar toe om uw handen, nagels en nagelriemen te verzorgen. Supercomfortabel, herstelt en beschermt zelfs de droogste en ruwste huid.

 

Maatschappelijke partner – voor het milieu

Zorg voor respect voor de biodiversiteit en mensen bij
de levering van onze plantaardige actieve ingrediënten
Om onze impact op het milieu te beperken door middel van duurzame toeleveringsketens.

Zorgen voor een steeds milieuvriendelijkere verpakkings aanpak

Tubes, flessen en handleidingen zijn 100% recyclebaar*, handleidingen worden gedrukt
met plantaardige inkt, karton van duurzaam beheerde bomen …
en Yon-Ka werkt steeds aan andere opties.

 

zoeken naar steeds milieuvriendelijkere leveranciers

Steun een vereniging “ red de bijen ‘’
Sinds 2014 streeft Yon-Ka ernaar de natuur te helpen door de vereniging te steunen ‘Red de bijen’.
Deze populatie, die erg belangrijk is in termen van ecologie, wordt bedreigd, maar het merk heeft geholpen
bij het opzetten van bijenkorven in de Haute Provence – door huizen te creëren voor meer dan 750.000 bijen.
Yon-Ka is de belangrijkste sponsor van de vereniging sinds het begin van het initiatief en helpt het succes van de gekozen bijenhouders die in financiële moeilijkheden verkeerden te verzekeren door honing te kopen tegen een hogere prijs, bijenkorven te kopen en zwerm bijen te vernieuwen. Het partnerschap verspreidt zich over de hele wereld dankzij onze dochterondernemingen en distributeurs

Yon-Ka zet zich volledig in voor het behoud van de biodiversiteit
Financiering van de aanplant van bloemenvelden in Nouvelle-Aquitaine en Hauts-de-France, die gunstig zijn voor stuifmeelverzamelaars. De bloemen zorgen voor gezonde nectar en stuifmeel in perioden dat bijen geen voedsel hebben.

 Yon-Ka en U
Een partnerschap voor succes

Training

Opleidingscentrum
Gekwalificeerde en betrokken Yon-Ka-trainers
Cursussen en trainingsondersteuning
Trainingshandleidingen en behandelingsgidsen
Trainingsvideo’s

Winstgevendheid

Ondersteuning door een toegewijd verkoopteam
Promotionele aanbiedingen
Goede marge

Activeringsplan

Regelmatige lanceringen van nieuwe
innovatieve producten en behandelingen
Promotie van producten en behandelingen
(kaarten en cadeausets, reguliere productaanbiedingen)

Een voorbeeld voor presentatie van de producten

Er is POS materiaal voorhanden zoals; displays, posters, brochures, proefjes, reisverpakking, animaties ( voor socail media ) en acties…..

 

 

https://onlinetouch.nl/yon-ka/yk-boek-2021-nl-7b0790d?html=true#/0/

 

https://onlinetouch.nl/yon-ka/yk-boek-2021-nl-7b0790d?html=true#/0/

https://www.flipsnack.com/6AA8955569B/yk-boek-2021-nl-7b0790d.html