Essentials

Reinigers, Lotions, Peelings en Maskers

ESSENTIALS vormen een volledig reiniging assortiment zijn onmisbaar als voorbereidende stap in het verkrijgen van een goede huidbalans. Het zijn echte “huidconditioners” die de huid zacht zuiveren en de doeltreffendheid van de dagelijkse verzorgingsproducten optimaliseren. 

Boosters

Defense+, Hydra+, Nutri+, Lift+

BOOSTERS bevatten een ultrahoge concentratie aan natuurlijke ingrediënten en verrijken de gebruikelijke verzorgingscrème om de huid de kostbare extra verzorging te bieden waar de huid behoeften aan heeft.

Contours

Voedend, Herstellend, Verzorgend

CONTOURS, verzorgingsproducten voor rond de ogen en de lippen, mogen niet ontbreken in het dagelijkse verzorgingsritueel. Ze beantwoorden immers aan de specifieke behoeften van de gevoeligste zones van het gezicht.

Age Defense

Hydratatie, Voeding, Vitaliteit, Evenwicht, Perfection

AGE DEFENSE producten zorgen ervoor dat de huid zich beter tegen veroudering kan wapenen door haar natuurlijke middelen aan te reiken om haar evenwicht te herstellen en haar vitale energie terug te krijgen.

Age Correction

Liftend, Anti-age, Verstevigend

AGE CORRECTION natuurlijke bestanddelen met bewezen doeltreffendheid gaan de producten doeltreffend rimpels, stevigheidverlies en dofheid tegen.

Age Exception

Globale Antiveroudering

AGE EXCEPTION producten zijn speciaal samengesteld om in de diverse behoeften van de rijpere huid te voorzien. Hun uitzonderlijke samenstelling biedt de huid nieuwe levenskracht. Ze combineren buitengewoon krachtige werkstoffen voor een unieke huidverbetering resultaat met sensoriële texturen en zorgvuldig uitgekiende geuren voor een uniek raffinement.

Intensive

Serum C20

INTENSIVE zijn natuurlijke verzorgingsproducten ultrageconcentreerd in referentie moleculen met bewezen effectiviteit. 20% gestabiliseerde vitamine C van volledige natuurlijke oorsprong.

Specifics

Herstellend, Zuiverend, Vernieuwend

SPECIFICS bieden de specifieke Yon-Ka verzorging uit het assortiment SPECIFICS een deskundige oplossing voor de moeilijke huid: gevoelige huid, acné, fruitzuren en meer.

Zonneproducten

Bescherming, Aftersun, Bruinen zonder zon

Om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen, bieden de SOLAR CARE zonneproducten van Yon-Ka een optimale UV-bescherming en zorgen ze ervoor dat de huid mooi bruin wordt en dat langdurig blijft. 

Yon-Ka for Men

Zuiveren, Verkwikken, Herstellen

Met de YON-KA FOR MEN productlijn biedt Yon-Ka een oplossing op maat, afgestemd op de specifieke behoeften van de vettere, dikkere mannenhuid die na het scheren branderig aanvoelt. Yon-Ka creëerde 3 volledige, maar makkelijk uit te voeren verzorgingsrituelen die essentieel zijn voor het dagelijkse welzijn van de mannenhuid.