Over Vagheggi

Onze kernwaarden

Vagheggi staat synoniem voor professionele fytocosmetica. Kiezen voor Vagheggi betekent kiezen voor vertrouwen op natuurlijke actieve ingrediënten en op het meest innovatieve en succesvolle verkennende onderzoek. Vagheggi controleert de gehele productieketen om ervoor te zorgen dat haar cosmetica natuurlijk en effectief zijn. Vagheggi staat voor universele schoonheid, voor respect en liefde voor een natuur die ons zoveel kan geven, waar we ook zoveel aan terug kunnen geven.

Natuurlijke formules en continue

Vagheggi was een van de eerste Italiaanse bedrijven die de traditie van natuurlijke cosmetica combineerde met de meest geavanceerde laboratorium technologieën en analyses. Daarom creëren wij ‘unieke’ producten dankzij een zorgvuldige selectie van grondstoffen. Deze selectie wordt bepaald door de geografische oorsprong, de concentratie van de actieve ingrediënten, de tijd van het jaar en de verzamelmethode, waarbij altijd het beleid inzake eerlijke handel en duurzame ontwikkeling wordt ondersteund, wat Vagheggi tot een baanbrekend merk van professionele cosmetica over de hele wereld maakt. Betrokkenheid en respect voor de natuur.

Made in Italy

100% ITALIAANS

Het label ‘Made in Italy’ staat synoniem voor schoonheid en expertise. Ons doel is om haar oneindige geschiedenis van uitmuntendheid en immens erfgoed te behouden en te verbeteren, dag na dag, door ons werk, onze keuzes en onze groeiprojecten. 

 

Sinds 1975 is de visie duidelijk en coherent, vandaar Vagheggi's beslissing om de hele productiecyclus op zich te nemen en te controleren: van onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria tot productie, verpakking, opslag van grondstoffen, producten, halffabricaten en eindproducten. Alles wordt in eigen huis gemaakt, onder de strengste kwaliteit en veiligheidscontroles.

Duurzaamheid

Onze certificaten

Onze biologische cosmetica zijn bovendien veganistisch gecertificeerd, wat de naleving van de principes van veganistisch leven garandeert; strenge controles die niet alleen de niet-dierlijke oorsprong van de grondstoffen bevestigen, maar ook elk spoor van dierlijke ingrediënten uitsluiten van het inkoopproces van grondstoffen.

 

De verpakking

De dozen zijn gemaakt van Shiro alga ecologisch, biologisch afbreekbaar papier, dat volgens een innovatief proces wordt gerecycled. Dit papier is vervaardigd met algenbloei geoogst uit de lagune van Venetië en is ook FSC-gecertificeerd. Bovendien worden er geen vernis- of lijmpunten gebruikt bij de vervaardiging van onze dozen, is de bijsluiter weggelaten en is de verpakking zelf omgevormd tot een volledig beschrijfbaar oppervlak dat alle nodige informatie verschaft.  

 

De formules

Formules in de planten wereld van Vagheggi: een formule die met behulp van technologie is geselecteerd, gecontroleerd en altijd optimaal benut; zelfs de verzachtende middelen, emulgatoren en dragers zijn van plantaardige oorsprong, voor functionele cosmetica die handelt in overeenstemming met de huidfysiologie met interventiemethoden die normale metabolische processen stimuleren.

De technische specificaties van de producten worden in elke fase van de productiestroom gecontroleerd om consistentie en reproduceerbaarheid te garanderen.

Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Vagheggi gezichtsproducten versterken uw natuurlijke schoonheid met actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong die uw huid binnendringen en alle soorten onvolkomenheden bestrijden, voorkomen en herstellen, en deze beschermen tegen externe middelen die de gezondheid en het uiterlijk ervan in gevaar brengen. Herstel de harmonie van uw huid met onze selectie cosmetische producten voor het gezicht. Wij bieden u buitengewone gezichtsverzorging, zodat u kunt pronken met een gezicht dat even mooi als gezond is.

Lichaamsbehandelingen

De fytocosmetische producten van Vagheggi verwennen lichaam en geest op een unieke en effectieve manier. De toegepaste fytocosmetische technologie neemt je mee naar een wonder wereld van de zintuigen. De hoofdingrediënten van de lichaamsverzorging producten van Vagheggi zijn hoogwaardige planten extracten die de huid zacht maar effectief verzorgen. Ze streven naar harmonie met de zintuigen, terwijl ze de huid een aangename aanraking en zichtbare resultaten bezorgen. Lichaamsverzorging producten verzorgen niet alleen de huid, maar bieden ook een oplossing.