Delighter

Delighter 1200 Watt

Dankzij het hoge vermogen biedt de Delighter 1200W krachtige resultaten, zelfs in de moeilijkste situaties, zoals fijn en blond haar. 

Alles in maximale veiligheid om maximaal comfort te bieden tijdens de sessie.

Delighter 1200W is geschikt voor alle fototypes, inclusief de gebruinde huid. De kracht werkt effectief op haar van elke kleur en dichtheid, waardoor de mogelijkheid van de service wordt uitgebreid naar alle soorten klanten. 

Delighter 2000 Watt

Dankzij de aanzienlijke toename van het vermogen die wordt geboden door het hoge Watt-getal, biedt Delighter 2000W hoogwaardige resultaten, zelfs in de moeilijke situaties, zoals dun en blond haar.

Alles in maximale veiligheid dankzij korte puls duur, voor maximaal comfort tijdens de sessie.

Delighter 2000W is geschikt voor alle fototypes, inclusief de gebruinde huid. Zijn kracht werkt effectief op haren van elke kleur en dichtheid, wat de mogelijkheid vergroot om deze service aan alle soorten klanten aan te bieden.

Haura

Haura, de complete 5 in 1 schoonheidsoplossing

De nieuwste creatie in de onderzoeks- en ontwikkelingslaboratioria van Panestetic is HAURA, een Multi technologische en multitasking-oplossing die in staat is om de meest effectieve reactie te garanderen voor elke situatie en elke huid.

Haura is de ideale bondgenoot om alle huidtypes, van elke leeftijd en op elk moment te behandelen. 

Reinigen, exfoliatie, verwijderen van onzuiverheden, verjonging en levering van professionele cosmetica in één schoonheidsmachine. 

Zoner

Haal jouw schoonheid naar boven

Preventie, natuurlijke lifting, anti-aging effect, comfortabele en effectieve behandeling. Drievoudige technologie, drievoudig resultaat.

RADIOLIFT: Exclusief protocol Radiolift dat de aanmaak van collageen stimuleert en de tekenen van veroudering en verslapping op gelaat en lichaam vermindert voor een langdurig effect. 

BIOSTIMCEL: De fotobiostimulatie gaat huidverslapping tegen. 

MESOPORATIE: Naaldvrije penetratie van de actieve bestanddelen voor een nog beter resultaat. 

Dermopeel

Grensverleggende diepe reiniging

Met Dermopeel is uw huid perfect schoon en geëxfolieerd, voorbereid op elke behandeling van echte schoonheid. De huid is een natuurlijke barrière en belemmert daarom het werk van de schoonheidsspecialiste, waardoor slechte resultaten mogelijk niet zichtbaar zijn. Dermopeel is de oplossing die de deuren opent naar een diepe huidoplossing. Zodat de huid, perfect geëxfolieerd en diep gereinigd wordt. De huid wordt lichter,ontgift en ademt ademt weer en is voorbereird om het beste uit elke volgende behandeling te halen.