Gezichtsproducten

Essentials

Reiniger en peeling

De essentiële bezitten micellaire formules voor alle huidtypes die de huid respecteren en tegelijkertijd effectief onzuiverheden verwijderen. Hyaluronzuurgel met microkorrels die gemengd moet worden met een gezichts- of lichaamscrème om het hydraterende en elastische effect te vergroten en de stevigheid en tonus van het weefsel te herstellen.  Een musthave voor de dagelijkse schoonheidsroutine, om zelf een op maat gemaakte cosmetica te creëren en de werking van elk ander cosmetisch product te verbeteren.

Maskers

Panestetic Electra kent 4 biocellulose maskers.

  1. Lifting Mask: Masker van pure biocellulose vezel voor een onmiddellijk liftend effect. 
  2. Brilliant Mask: Masker van pure biocellulose vezel dat een professionele behandeling garandeert bij het corrigeren van hyperpigmentatie problemen. 
  3. Remask: Herstructurerend en verzachtend masker dat de optimale conditie van de huid herstelt die is veranderd door esthetische of medische behandelingen of externe factoren.
  4. C-Touch: Biocellulose oogmasker met onmiddellijke liftende werking. Het hecht perfect aan de oogcontour dankzij de C-vorm, waardoor de functionele ingrediënten optimaal worden geleverd.

Crèmes

Verzorgend en anti-age

Niet alleen een zachte en rijke textuur geschikt voor alle huidtypes, maar ook een specialisatie in anti-age is wat je kunt verwachten bij de crèmes van Panastetic Electra. Ze helpen het verschijnen van rimpels tegen te gaan en verstevigen de huid. Dit resulteert in een compacte en strakke huid en een gezicht met contouren die er weer nieuw uitzien.

Serums

Hydratatie, anti-age en herstellend

3 serums met hun eigen gespecialiseerde functie. 

  1. Bifill: Anti-Age, rijk aan kostbare oliën met een anti-age effect op de huid die gevoed en zacht aangevuld blijft.  
  2. SOS-Sinergy: herstructurerend serum dat een gestresste en gevoelige huid doet herstellen door uitstekende antioxidanten. 
  3. Ialudrop: serum rijk aan hyaluronzuur om de oppervlakkige maar ook diepe uitdroging intensief te hydrateren, dit heeft ook een goed anti-age effect omdat de huid elastisch blijft waardoor het gezicht een aangenaam vullend effect beleeft.

Skin peel pro

Fruitzuren peeling tot 50%

Een waar schoonheidseffect voor een onmiddellijk gladdere, verfijndere en stralende huid.

Professionele gezichtsbehandeling ontworpen voor de chemische exfoliatie van de huid. Het verwijdert effectief de oppervlakkige laag van de epidermis, wat leidt tot een versnelling van de celvernieuwing van de epidermis door de toepassing van alfa-hydroxyzuren en bèta-hydroxyzuren. Drie verschillende peelings met verschillende concentraties om in te spelen op verschillende huidtypes.

Lichaamsproducten

Body

Bodylotion, gel crème en body crème

De innovatieve Cosmetic Drone™-technologie en een mix van functionele ingrediënten behandelen de onvolkomenheden van gebieden die gevoelig zijn voor plaatselijke vetweefsel, waardoor het silhouet opnieuw wordt vormgegeven. De verwarmende werking van het product kan de oppervlakkige microcirculatie en de mobilisatie van overtollige vloeistoffen bevorderen. 

Dankzij de innovatieve NIO-technologie worden actieve ingrediënten met een gerichte actie geleverd en vrijgegeven via Niosomen, waardoor maximale prestaties worden gegarandeerd en de microcirculatie wordt hersteld, waardoor het uiterlijk van de sinaasappelhuid wordt verminderd. 

Professionele body treatment

Bandages

Ideaal bij gevallen van zware benen, zwelling, cellulitis en als de huid opnieuw gedefinieerd moet worden. Kan toegepast worden op benen, armen en de buik.

Professionele body treatment

Adglycospray, Adbi/gel en Adlipomatrix

Een innovatieve professionele behandeling die speciaal is ontworpen om de taille opnieuw vorm te geven en vetweefsel in de buikstreek te behandelen, waardoor de ophopingen van vet op de buik en heupen worden verminderd.

In combinatie met technologie

Producten Laser

Diode laser gel, puriprime en delice

Producten speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens gezicht en of lichaamsbehandelingen met deiodelasers voor de foto-epilatie behandelingen. Dankzij de perfect transparante textuur van de gel kan lichtstraling de huid bereiken zonder enige interferentie, waardoor het handstuk optimaal over de huid glijdt. De Delice heeft ook een dubbele werking tegen gevallen van roodheid, irritatie en droogte. 

Gezichtsproducten Zoner

Radioled gel, elisir plus en rivilift

Speciaal voor de Zoner ontwikkelde producten voor radiofrequentie behandelingen op het gezicht. Door het serum wordt het verlies van de huidteint en de vorming van rimpels tegen gegaan. De transparante textuur bevordert een natuurlijke en effectieve verspreiding van de lichtemissie wat alleen maar voordeel bied tijdens de behandeling.

Lichaamsproducten Zoner

Rf cream body, fosfacell plus en fosfaslim plus

Speciaal voor de Zoner ontwikkelde producten voor radiofrequentie behandelingen op het lichaam. Ontworpen om in synergie te werken met resistieve of capacitieve radiofrequentieapparatuur, waardoor de geleidbaarheid van de huid wordt verhoogd en de resultaten worden geoptimaliseerd. De gel-serums verbeteren de huidteint, elasticiteit en verbeterd plaatselijke ophoping en stimulansen voor het vetweefsel om het silhouet weer in vorm te krijgen.