Over Panestetic

Onze kernwaarden

Zorgen voor contestanten verbetering van het productaanbod door kwaliteitsinvesteringen in onderzoek en ontwikkeling van tools waarmee onze klanten waarde, betrouwbaarheid en resultaten bieden in hun dagelijkse activiteiten. Bied iedereen de mogelijkheid om goed te zijn en zich goed te voelen. Schoonheid zit in ieder van ons. Panestetic deelt de bedrijfsgroei met het omliggende zakelijke netwerk en ondersteunt sociale activiteiten.

Onderzoek en ontwikkeling

Panestetic is van mening dat de reis belangrijk is als bestemming en om de ontwikkeling van een innovatief product te bereiken, moet men rekening houden met de haalbaarheid van elk element dat daartoe aanleiding geeft.

Een gekwalificeerd team van professionals met een hoge expertise in het veld werkt in die richting en richt zich op analyse, technisch-wetenschappelijk onderzoek, elektronisch en mechanisch ontwerp, en het rechtstreeks bestuderen en ontwikkelen van alle gebruikersinterfaces van onze machines en technologieën.

Elke Panestetic-technologie wordt geleverd met de technische documenten die de operators nodig hebben om de bedieningsfuncties gemakkelijk te kunnen leren. Bovendien garandeert Panestetic nauwkeurige instructies aan de servicemanagers, waardoor een continue en perfecte tracking en serienummers van elke machine in Italië en wereldwijd worden gegarandeerd.

 

Het verhaal

Sinds 1984

In 1984 werd Panestetic opgericht door Elio Zambelli, waarbij hij de aandacht op de behoeften van de klant houdt met een moderne en futuristische visie op de sector, die Panestetic naar de hoogste niveaus van de markt heeft geleid.  

De sterke ervaring in de esthetische sector, de productie van esthetische apparaten , de internationale aanwezigheid, de dynamische benadering van innovaties en het begrip van de veranderende behoeften van de sector, de menselijke waarden waarop ons bedrijf is gebaseerd en de transparante professionele relaties. Dit zijn de factoren die ons werk bepalen en ons in staat stellen zij aan zij te blijven met onze klanten en partners voor wederzijdse groei en voor duurzame samenwerking.

 

 

Technologieën

Radiofrequentie

Radiofrequentie is niet alleen geschikt voor degenen die onvolkomenheden in het gezicht willen corrigeren, maar ook voor degenen die een antiverouderingsbehandeling voor het lichaam willen hebben en de gebieden willen versterken die het meest door huidverslapping worden getroffen.

De facelift-machines maken gebruik van radiogolven die de fibroblasten en de productie van collageen en elastine stimuleren. Dankzij de gegenereerde warmte versnellen de fibroblasten in de opperhuid de productie van nieuw elastine en collageen om een wetenschappelijk bewezen gezichtsvuller en liftend effect te bereiken.

Technologie te vinden in de Zoner en Haura

Meer informatie

Microdermabrasie

Microdermabrasie is strikt een niet-chirurgische ingreep. Deze behandeling maakt, vergeleken met medische dermabrasie, een delicate exfoliatie van de huid mogelijk, maar tegelijkertijd een diepe en op maat gemaakte exfoliatie, dankzij het gebruik van verwisselbare diamantpunten met verschillende grofheden die op microscopisch niveau werken.

Met behulp van de microdermabrasie machines is het mogelijk om onregelmatigheden in de huid te verbeteren, waardoor een schoner en stralender uiterlijk ontstaat: de kleine deeltjes op de opperhuid worden gewreven om de onregelmatige en verdikte buitenlaag te verwijderen.

Technologie te vinden in de Dermopeel en Haura

Meer informatie

Mesoporatie

Elektroporatie is een behandeling die de transdermale toediening van specifieke actieve ingrediënten mogelijk maakt, zowel op het gezicht als op het lichaam, met behulp van professionele esthetische en elektromedische apparatuur.

Tijdens de behandeling opent de professionele electroporator “microkanalen” in de dermis door een positief/negatief veld te creëren dat het mogelijk maakt ad hoc actieve ingrediënten diep in het weefsel over te brengen, afhankelijk van het op te lossen probleem.

Met elektroporatie is het mogelijk om actieve ingrediënten met een laag molecuulgewicht tot in de diepste lagen van de huid te laten doordringen. 

Technologie te vinden in de Zoner en Haura

Meer informatie

Biostimulatie

De term biostimulatie omvat enkele methoden die de fysiologische processen van de opperhuid kunnen activeren, met uitstekende resultaten op de gezichtscontour en de huidtextuur. Onder de biologische effecten van biostimulatie vinden we:

  • Verbetert de huidtextuur
  • Betere vascularisatie
  • Vermindert de diepte van rimpels
  • Verhoogt de huidskleur

Deze gunstige effecten helpen een frisse, jonge en gezonde huid te behouden dankzij een algemene oxygenatie van de weefsels. De biostimulatiemachines van Panestetic zorgen er daarom voor dat de huid haar oorspronkelijke compactheid herstelt en zijn geschikt voor professionele schoonheidscentra en klinieken die hun patiënten maximale tevredenheid willen bieden.

Technologie te vinden in de Zoner en de Haura

Meer informatie

Zuurstof

Extreem hoge precisie dermo fusion airbrush. Met de exclusieve nieuwe machines kunnen professionele cosmetische serums worden gereduceerd tot microscopisch kleine druppeltjes die door binding met zuurstof diep in de weefsels worden getransporteerd. De druk die wordt uitgeoefend op het huidoppervlak creëert een spanning die de poriën vervormt en een effectieve afgifte van cosmetica mogelijk maakt. 
Technologie te vinden in de Haura

Meer informatie

Water

Het speciale handstuk dat is ontworpen voor gezichtsreiniging, voert diepe afschilfering uit met vloeibare peeling. De combinatie met vacuüm technologie revitaliseert de weefsels effectief.

Het innovatieve Hydro System combineert een reinigende en ontgiftende werking met diepe exfoliatie en extractie van onzuiverheden.

2 wegwerpkoppen met verschillende maten, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. 

1 handstuk, 2 technologieën, 2 reinigingsniveaus 

Technologie te vinden in de Haura

Meer informatie

Laser

Een innovatieve technologie met nog betere prestaties dankzij de gecombineerde emissie van twee golflengtes - 808 en 1064nm – voor een actie op meerdere niveaus. Het gebruik van de gecombineerde frequenties maakt het mogelijk om haren op verschillende diepten te richten, wat betere en snellere resultaten garandeert. 

Het innovatieve koelsysteem maakt herhaalde behandelingen mogelijk zonder pauzes. Een ongelofelijk voordeel in termen van tijdsbesparing en behandelingskwaliteit. 

Technologie te vinden in de Laser

Meer informatie