Primissima

Herstructurering door middel van fruitzuren

De Primissima lijn houdt rekening met de vertraging van de metabolische processen die begint op de leeftijd van dertig jaar en houdt ook rekening met het feit dat na verloop van tijd de productie van nieuwe cellen afneemt, wat leidt tot verdikking, donkere vlekken en rimpels. Deze lijn exfolieert niet alleen het huidoppervlak, maar regenereert en verstevigt ook de dermis.

Equilibrium

Voor alle huidtype

Equilibrium regelt de pH-waarde en brengt de huid in evenwicht. Bereid de huidweefsels voor op opeenvolgende specifieke behandelingen. Normaliserende en kalmerende actie. Het is een complete basislijn voor gezicht, handen en lichaam, op basis van plantenextracten en essentiële oliën, geïndiceerd om de huid te normaliseren, voeden en in evenwicht te brengen. 

Rehydra

Hydraterend

Rehydra is een specifieke lijn voor de normale tot droge of droge huid, die het probleem aanpakt met verschillende oplossingen voor een breed scala aan aandoeningen. Het is de enige lijn voor het gezicht waarvan referenties kunnen worden ingevoegd in andere gezichtsprotocollen voor meer hydratatie.

Emozioni Plus

Beschermende, Kalmerende en Verzachtende werking

Emozioni Plus is een specifieke lijn voor de reactieve, gevoelige en/of intolerante huid met verminderde weerstand en verdraagbaarheid. Geschikt wanneer weefsel snel geirriteerd is en als gevolg daarvan de huid strak aanvoelt, tintelt of prikt, of zelfs jeukt en soms schilfert.

Balance

Evenwichtig en Zuiverend

Balance een specifieke lijn voor de onzuivere, gemengde huid en de huid met onvolkomenheden (verwijde poriën, glans, acne en vlekken), die de talgafscheiding opnieuw in evenwicht brengt, de huidtextuur verzacht, egaliseert en een glans vrije teint geeft.

White Moon

Verhelderend, Anti-pigmentatie

White Moon is een moderne benadering van het normaliseren van de huidskleur, omdat niet alleen rekening wordt gehouden met het fysiologische uiterlijk van de variaties, maar ook met interferenties die verband houden met stress en het milieu (vervuiling, uitlaatgassen, fabriek en verwarming/airco emissies) en elektromagnetische golven. Ongeacht het seizoen, intense actie voor de huid met puistjes en doffe, grijze teint. Verhelderend, gladmakend, verenigend, rustgevend en voedend.

Lime

Revitaliserend en Anti-Oxidant

Lime ontwaakt en voegt een stralende teint toe. Beschermen, herstellen en repareren van huidcelstructuren: ideaal voor de huid die vocht en voeding nodig heeft. Anti-vervuilingsbehandeling die dagelijks vrije radicalen en smog bestrijdt. Het beschermt de huid tegen de neveneffecten van UV-stralen: een uitstekende hulp bij alle behandelingen voor en na blootstelling aan de zon.

BIO+

Biologische Anti-Age lijn met voedende en verlichtende werking

Bio+ geeft onmiddellijk hydratatie en voeding aan de huid. Het egaliseert de teint, verzacht en lift. Een persoonlijke schoonheidsroutine voor thuisverzorging dankzij de unieke aanpasbare texturen voor elke leeftijd.

Delay Infinity

Anti-Age preventie voor de eerste rimpels

Delay Infinity beantwoordt de droom om de zorg die wordt veroorzaakt door oppervlakkige rimpels te kunnen uitstellen. Een moderne benadering om huidveroudering te voorkomen, omdat het deze op een innovatieve manier aanpakt: de actieve ingrediënten brengen de cel communicatie in evenwicht voor een natuurlijk huid welzijn. Het werkt aan de oppervlakte en stimuleert moleculen om fysiologisch vernieuwings boodschappen naar diepere lagen in de huid te brengen.

Intense

Anti-age en Anti-blue light

Een Intens antwoord op de huid die dagelijks wordt blootgesteld aan stress, chrono-aging, stadsveroudering (vervuiling en stress), computer en verbonden levensstijl (digitale veroudering) die de huid aantasten dag voor dag. De huid is zichtbaar jonger, glad, egaal, stralend, fijne lijntjes en rimpels lijken verminderd.

75.15

Liftende Anti-age

75.15 heeft een nieuwe strategie om veroudering tegen te gaan met effecten die de huid helpen verjongen. Nieuwe dichtheid en compactheid, reactivering die de huid steviger maakt en de gezichtscontouren herdefinieert met een liftend effect. De huid ziet er jonger uit en de gezichtscontouren zijn vernieuwd.

Summer Paradise

Zonnebrand, Perfecte tan en Aftersun

Het Summer Paradise-assortiment is ontwikkeld als resultaat van onderzoek naar het beste milieuprofiel: een innovatieve zonbescherming systeem bestaande uit drie chemische zonnefilters die tot 75% biologisch afbreekbaar zijn. We zijn altijd van mening geweest dat respect voor het milieu onze keuzes moet leiden.

Het Summer Paradise-assortiment is zorgvuldig ontwikkeld om de beste biologisch afbreekbare producten te vinden. Deze formules hebben een minimale impact op het aquariumleven.

Make-Up

De kracht van fytomake-up

Na zorgvuldige analyse heeft Vagheggi voor zijn make-up alleen grondstoffen geselecteerd met een zeer hoge efficiëntie en geavanceerde productieprocessen die niet alleen voldoen aan alle huidige veiligheidsnormen, maar ook topprestaties kunnen leveren: intense kleur, precieze lijnen en unieke zintuiglijkheid.