Wie zijn wij

Derma Cosmetica is een groothandel uit Gouda, gespecialiseerd in natuurlijke cosmetica, aroma- en fytotherapie. Daarnaast werken we met cosmetisch apparatuur origineel gemaakt in Europa. Onze merken die wij exclusief vertegenwoordigen in Nederland zijn: Yon-ka, Vagheggi en Panestetic. 

We zijn al meer dan 12 jaar een familiebedrijf met korte lijnen waar jij samen met je bedrijf op nummer 1 staat. Zoek jij een natuurlijk merk met persoonlijke aandacht, begeleiding, gezellige trainingen en depositaire dagen dan zit je bij ons aan het goede adres.

Onze passie en doel

Derma Cosmetica is jouw partner in natuurlijke schoonheid en huidverbetering. We zijn gedreven door een diepe passie voor natuurlijke schoonheid en huidverbetering. We zijn meer dan alleen een bedrijf, we zijn een hechte gemeenschap van enthousiaste professionals die zich inzetten voor het leveren van de hoogste kwaliteit in alles wat we doen.

We zijn een sterk familiebedrijf met een toewijding aan cosmetica, aroma-en fytotherapie. We begrijpen dat jouw behoeften en verwachtingen het hart van onze activiteiten vormen. Daarom blijven we voortdurend streven naar oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw unieke wensen. Onze missie is duidelijk: jou en je bedrijf laten groeien en op de eerste plaats zetten.

Ons team

Ons team vormt de ruggengraat van ons bedrijf. Het is de toewijding en passie van dit team dat dag in dag uit bijdraagt aan onze missie. We zijn er elke dag voor onze klanten, klaar om jou en jouw bedrijf te ondersteunen en te laten groeien. Ieder van ons in het team heeft zijn eigen unieke sterke punten, wat ons een sterk collectief maakt. Dit betekent dat je altijd op een van ons kunt rekenen, ongeacht jouw behoeften.

Samen zetten we ons in om jou te ondersteunen en je te helpen jouw doelstellingen te bereiken. Jouw vooruitgang is onze motivatie.

Caroline van Loon

Founder & CEO

Gerard Roels

Co CEO & Inkoop

Vera Ouwejan

Accountmanager & Trainster

Tristen Ades

Marketing medewerker

Laura Roels

Marketing medewerkster

Wat kun je van ons verwachten

We streven er voortdurend naar om aan de hoogste normen te voldoen en te overtreffen. Onze merken en apparatuur ademen onze toewijding aan kwaliteit en innovatie. We hebben hoogwaardige producten en betrouwbaarheid. Jouw tevredenheid is onze grootste beloning, en we zijn er altijd om je te ondersteunen.

We zijn vastbesloten op een aantal punten:

  • Exclusieve merken te vertegenwoordigen, waaronder Yon-ka, Vagheggi en Panestetic.
  • Een team te zijn met diepgaande kennis van natuurlijke schoonheid en cosmetische apparatuur.
  • Persoonlijke aandacht, begeleiding, gezellige trainingen en depositairedagen te bieden om jouw bedrijf te ondersteunen en te laten groeien.